Dit is Dancetour 2017

Meer dan welkom
Met al je vrienden naar Dancetour
Dancetour staat voor Bringing people together. Daarom is Dancetour nog steeds gratis toegankelijk en toeren we rond met 9 edities verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd wel een Dancetour bij jou in de buurt! Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar, maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2001 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Ben je te jong, maar wil je graag naar Dancetour? Check dan de FAQ
Meer te doen
Meer stijlen, meer fun, meer alles
Dit jaar is er op Dancetour veel meer te zien, te beleven en te ontdekken. Met de komst van een geheel nieuwe area, die ook nog eens per editie varieert, kun je op allerlei verschillende manieren helemaal los gaan. Spring jij van de Bungeejump toren af, ga je los bij onze cocktail bar en de lekkerste foodtrucks of daag je je vrienden uit bij 'Raise the Bull' met Jupiler. Alles kan en alles mag!
We love dance
Not just one style, many styles!
We houden van Dance! Dance in de breedste zin: van hiphop, EDM tot progressive en freestyle. Dit jaar vind je een divers aanbod van de tofste DJ’s op Dancetour. Voor ieder wat wils, dus eenieder kan z’n dansje komen doen. Vergeet ook zeker niet de Boom Room area te checken die we samen met SLAM hosten!
Projects
Dance is voor iedereen
We zijn altijd op zoek naar nieuwe muziek en artiesten. Van grote namen tot nieuw talent. Houd daarom dit jaar weer de DJ Clash goed in de gaten of nog beter; doe mee of stem op jouw favoriet! Ook gaat Dancetour weer aan de slag met de Mixperience, de DJ Workshop voor jongeren met een beperking.

Alle edities

Additionally, paste this code immediately after the opening tag: