Voor gratis

Dancetour zoekt DJ talent!

DJ Clash is back! DJ Clash biedt dé unieke kans aan startende DJ’s om zich te laten horen aan groot publiek. Wie weet draai jij of je favoriet deze zomer wel op Dancetour bij jou in de buurt!

Ben jij de beste DJ en Producer van 2020?
Maak kans op mooie prijzen en een plek in de line-up van Dancetour in jouw stad. De beste vier deelnemers gaan door naar de finale van DJ Clash. Deze top 4 wordt bepaald door een professionele jury.

Support jouw favoriet!
Wie is volgens jou, van alle DJ Clash deelnemers, de beste DJ en Producer uit jouw stad?

Corona update

Het zal je niet ontgaan zijn, maar sinds maandagavond 23 maart geldt een verbod op alle evenementen tot 1 juni 2020. Dat betekent helaas dat DJ Clash Arnhem, Dordrecht, Lelystad en Breda niet door kunnen gaan. We willen iedereen op het hart drukken om zich te blijven houden aan de adviezen van het RIVM, blijf binnen en zorg goed voor elkaar! Alleen zo kunnen we hier samen uit komen.
We houden jullie op de hoogte!

Let op: Deelnemers mogen meedoen in een andere stad. Binnenkort horen zij hier meer over.

steden

Arnhem

 • Afgelast

Dordrecht

 • Afgelast

Lelystad

 • Afgelast

Breda

 • Afgelast

Goes

 • 16 juli

Tilburg

 • 6 augustus

Doetinchem

 • 27 augustus

Wat is DJ Clash?

Unieke competitie voor talentvolle DJ’s uit Nederland

Speciaal voor jou presenteert Dancetour de DJ Clash in zeven steden door heel Nederland. Dat betekent dat DJ Clash ook naar jou toe komt! Houd de website daarom goed in de gaten.

Draai voor duizenden mensen in jouw eigen stad op Dancetour

DJ Clash geeft nog onbekend DJ talent dé unieke kans om te draaien voor groot publiek op Dancetour. In samenwerking met SLAMFM! en DJ Lucien Foort is wederom een fantastisch programma opgesteld.

Echte professionals beoordelen jouw skills en geven je feedback

Tijdens DJ Clash wordt je beoordeeld door een professionele jury en na afloop ontvang je persoonlijke feedback om je carrière een kickstart te geven. Daarnaast winnen de nummers 1 en 2 een workshop van de enige echte DJ Lucien Foort. Lucien neemt de tijd om samen naar je mix te luisteren en laat alle tricks en trucs zien om nog beter te worden!

Regels

 1. De vier beste deelnemer(ster)s gaan door naar de finale van DJ Clash. Deze top vier wordt bepaald door een combinatie van het aantal streams en de kwaliteit van de mixtape. Er wordt gewerkt met een professionele jury. Beide onderdelen tellen voor 50% mee en vormen samen de uiteindelijke ranking.
 2. Elke Dancetour stad heeft een eigen finale. Je kunt dus alleen deelnemen aan de DJ Clash het dichtst bij jou in de buurt. 
 3. De winnaar krijgt een plek in de line-up van Dancetour in zijn/haar stad. Een professionele jury bepaalt tijdens deze finale wie de eerste en tweede plek behaald.
 4. De nummers 1 en 2 winnen een toffe workshop met de enige echte Lucien Foort. Dit is dé kans om te draaien in een echte opname studio en om alle tips and tricks te ontdekken van wat er nog meer schuilt in de wereld van DJ zijn. 
 5. De DJ Clash is bedoeld voor jongeren tot 27 jaar oud.
 6. De ingestuurde mixtape heeft een maximale duur van 20 minuten.