WE HAVE A WINNER!

DJ Clash 2022 

❤️‍🔥TEAMJERI❤️‍🔥

FINAListen DJ CLASH 2022

Op woensdag 1 juni was de DJ Clash finale in Mezz in Breda. En wat een spannende finale was het! De DJ’s hebben de sterren van de hemel gedraaid, waarna er dan toch echt één winnaar uit is gekomen.

MIEL trapte de finale af met een super gave set waarbij het publiek al lekker los kwam. Hierna volgde Quintexx waarmee het feest duidelijk was begonnen. Toen TeamJeri en Virato ook hun enorm goede DJ skills hadden laten zien begon de spanning al te stijgen. 

De eerste battle tussen werd gespeeld tussen MIEL en Quintexx, daarna moesten TeamJeri en Virato tegen elkaar. En het ging behoorlijk gelijk op. De jury vond het duidelijk een moeilijke keuze, maar na lang overleg zijn ze dan toch tot een conclusie gekomen. 

TEAMJERI

is als winnaar uitgeroepen en zal op Dancetour Breda 2022 draaien! 

Gefeliciteerd TeamJeri met de winst en succes aanstaande zondag op Dancetour Breda! 

Ook MIEL, Quintexx en Virato, jullie hebben het allemaal super goed gedaan en hebben het de jury super lastig gemaakt. Bedankt voor deze leuke finale!

MIEL

quintexx

virato

Hoe zijn de finalisten gekozen?

Maar liefst 32 jonge DJ’s en producers zijn de competitie begonnen met het maken van een eigen mixtape. Na al deze te gekke inzendingen hebben de DJ’s een professionele produce opdracht gekregen van DJ Lucien Foort. 

De opdracht voor de dj’s is om een remix te maken van verschillende nummers van Johann Sebastian Bach en hiermee lag de lat nog hoger dan andere jaren. Bach was zijn tijd vooruit door ‘dansmuziek’ te maken, terwijl anderen meer rust en kunst brachten. Aan de Dj’s de taak om op zijn samples een eigen beat, smaak en stijl toe te voegen om er een unieke en professionele remix van te maken.

Na het maken van de opdracht heeft Lucien Foort deze beoordeelt. Daarnaast heeft Dancetour de mixtapes beoordeelt en gekeken hoe de DJ’s deze onder de aandacht brachten. Hieruit zijn deze vier finalisten als beste naar voren gekomen!

Luister hier de mixtapes van alle deelnemende DJ’s 🎧

MIXTapes