FAQ

Algemeen

Wanneer is Dancetour?

Dancetour 2023 gaat niet door. Wij vinden het ook enorm jammer, maar we hebben te maken met grote uitdagingen die het moeilijk maken voor ons om dit gratis festival goed te kunnen organiseren.

We houden je op de hoogte over onze nieuwe plannen.

Is Dancetour gratis?

Dancetour is altijd gratis toegankelijk. Entree is vanaf 16 jaar en ouder.

Praktische informatie

Heb je een ID kaart nodig?

Bij twijfel kan om je ID gevraagd worden. Je kunt dan ook een kopie of foto van je ID tonen. Let wel: Voor het bestellen van alcohol voor 18+ heb je echter wel een geldig legitimatiebewijs nodig, dus geen kopie.

Wat kosten de munten?

Munten van Dancetour Breda worden per strip verkocht. De prijzen voor 2022 zijn nog niet bekend.

Stel, ik heb na afloop munten over? Kan ik deze nog teruggeven?

Het is niet mogelijk aangekochte munten te retourneren of in te wisselen voor geld.

Is er een rolstoelingang?

Nee, er is geen speciale ingang voor mindervaliden. Maar als je ons op tijd een berichtje stuurt, kunnen we kijken of we iets voor je kunnen regelen. Doe dit minimaal een week voor het event en gebruik het onderstaande contactformulier.

Kan ik het terrein tussentijds verlaten?

Zeker! Er is alleen geen garantie dat je later opnieuw het terrein kan betreden. Als het erg druk is, kan de entree (tijdelijk) dicht gaan. Als je zeker wilt zijn van een plekje, kom dan op tijd! 

De organisatie kan ten alle tijden afwijken van de sluitingstijden.

Is er alcohol verkrijgbaar?

Ja, op Dancetour wordt voor iedereen van 18 jaar of ouder alcohol geschonken. Uiteraard geldt ook bij Dancetour dat er onder de 18 jaar niet gedronken wordt. Ben jij 18 jaar of ouder en wil je alcohol bestellen op het terrein? Dan heb je een polsbandje nodig. Let wel: een polsbandje krijg je alleen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Polsbandjes zijn zowel bij de entree van het evenemententerrein als bij de bar verkrijgbaar. Ben je bij aankomst bij het evenemententerrein al zodanig onder invloed van alcohol? Dan kan je de toegang tot het terrein geweigerd worden.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je ook aan zo min mogelijk (kostbare) spullen mee te nemen.

Kan ik eten mee nemen ivm voedselallergie?

Als je een doktersverklaring meeneemt kun je het eten gewoon mee naar binnen nemen.

Mag ik zonnebrand meenemen?

Ja, je mag zonnebrand meenemen, zolang dit product geen drijfgas bevat.

Mag ik een GOPRO meenemen?

Ja, een GoPro mag je meenemen. Voor spiegelreflexcamera’s en andere professionele camera-apparatuur moet je persaccreditatie aanvragen.

Waar kan ik terecht voor gevonden voorwerpen?

De gevonden voorwerpen worden afgegeven bij de gemeente van de Dancetour-stad.

Zijn er sigaretten verkrijgbaar?

Nee, op het terrein van Dancetour Breda worden geen sigaretten en tabak verkocht.

Mag je een paraplu mee nemen het terrein op?

Paraplu's zijn niet toegestaan. Er zijn poncho's op het terrein te koop. 

Is het terrein overdekt?

Nee, het terrein is te groot om te overdekken. Maar we laten ons niet kisten door een beetje regen toch? Er zijn poncho's op het terrein verkrijgbaar. 

King Of Stage met BUD

Wat houdt King of Stage in?

Als King of Stage met BUD ben jij een echte VIP. Je krijgt toegang tot alle drie de area's: 

  • On stage naast je favoriete artiesten
  • Front row in de Golden Circle 
  • Chillend in de VIP lounge met heel veel extra gratis fun! 
Hoe wordt ik King of Stage?

Vul je gegevens hier in en wie weet word jij King of Stage! Niet gewonnen? Op het terrein maak je ook nog voldoende kans! Bij aankoop van BUD ontvang je een kraskaart. 

Wat is de minimum leeftijd voor King of Stage?

King of Stage is alleen toegankelijk voor 18+. Ben je jonger dan 18 kan je helaas geen toegang krijgen tot King of Stage. Hier kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden. Bij de ingang wordt de leeftijd gecontroleerd. 

Ik heb King of Stage gewonnen? Hoe kom ik aan mijn kaarten?

Allereerst gefeliciteerd! Leuk dat je King of Stage bent geworden met BUD. Je moet je prijs nog wel verzilveren. 

In je mail staat een persoonlijke code. Vul deze in op de ticketshop van Paylogic en personaliseer je tickets. 

Hoe werkt het personaliseren van mijn tickets?

Je ontvangt een bevestigingsmail met het verzoek om je kaarten te personaliseren. Als je dit hebt gedaan, krijg je de kaarten toegestuurd. In de bevestigingsmail vind je meer informatie over het personalisatie proces, zoals de datum tot wanneer het mogelijk is om je kaart te personaliseren.

Voor elk kaartje moet je persoonlijke informatie invullen, zoals voor-, achternaam en het e-mailadres van degene die het evenement zal betreden. Ben je ervan bewust dat deze informatie uniek moet zijn voor ieder kaartje. Vul om deze reden de naam gelijk aan de naam op een geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID kaart) in.

Let op: Iedereen dient 18+ te zijn! 

Na het invullen van deze informatie zal je een e-mail ontvangen met jouw gepersonaliseerde kaarten. Als je de kaarten niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan contact op met de klantenservice van PayLogic: Customer Service Paylogic.

Wanneer moeten mijn kaarten gepersonaliseerd worden?
Dit kan direct. Hier is geen deadline voor en kan je zelfs tijdens het evenement doen. Weet je nog niet wie er meegaan? Dan kan je nog wachten met het personaliseren. Je ontvangt de kaarten pas nadat je dit hebt gedaan.

Ik ben vergeten mijn kaarten te personaliseren, wat kan ik doen?
De personalisatie periode loopt door tijdens het evenement. Zoek in je mailbox op het onderwerp: ‘Belangrijk! Additionele informatie is benodigd voor uw bestelling’, de naam van het evenement of ‘Paylogic’. Middels deze e-mail is het mogelijk om je kaarten alsnog te personaliseren. Je ontvangt je kaarten direct in je mail zodra je ze hebt gepersonaliseerd. Indien je na enkele minuten nog geen kaarten hebt ontvangen, neem dan contact op met de Customer Service Paylogic. Tip: Het kan ook zijn dat de mail met kaarten in je spamfolder zit.

Moet ik een identiteitsbewijs meenemen naar het evenement?
Ja, je bent wettelijk verplicht om je te kunnen identificeren. Voor het betreden van een evenement kan de beveiliging vragen om een identiteitsbewijs, zodat gecontroleerd kan worden of de naam overeenkomt met het gepersonaliseerde kaartje. Houd er rekening mee dat een kopie van het identiteitsbewijs ongeldig is. De toegang tot het evenement kan geweigerd worden in het geval er een andere naam op het kaart staat. 

In het geval je nog andere vragen hebt wat betreft de kaarten, kun je contact opnemen met de klantenservice van PayLogic via: Customer Service Paylogic.

Ik kan mijn King of Stage kaarten niet meer vinden, en nu?

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link.

Overig

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je hier.

Waar vind ik het Privacy & Cookie Statement?

Het Privacy & Cookie Statement vind je hier.

Waar vind ik de huisregels?

De huisregels van Dancetour vind je hier

Niet gevonden wat je zocht?

Hebben onze FAQ’s je vraag niet beantwoord of heb je een andere op- of aanmerking? Vul dan onderstaand contactformulier in. Vanwege de vakantieperiode kan het even duren voor je reactie krijgt.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.