Geplaatst op 20 augustus 2018

12.500 bezoekers op Dancetour Tilburg

DJ Patryk B trapte Dancetour Tilburg af. Hij won op 10 augustus de DJ Clash in Café Philip en veroverde hiermee een plek in de line up. Patryk B werd opgevolgd door achtereenvolgens Trobi, Lil Kleine, ChildsPlay, Bizzey, JOHNNY 500, Giocatori, Jebroer en Outsiders sloot Dancetour Tilburg met succes af. De presentatie werd de hele dag gedaan door Mr. Yves.

 

Helaas moest Kris Kross Amsterdam hun optreden op Dancetour afzeggen, in verband met vertraging op het vliegveld. Giocatori nam hun plaats in en nam Sjaak mee als verrassingsact.

 

Terug van weggeweest was dit jaar de Get on Stage with Jupiler Area. Een on stage area naast de artiesten waar zowel online als op het terrein kaarten voor te winnen waren. Ook nieuw dit jaar was de Coca-Cola Artist Area. Een ‘chill’ area voor de artiesten, waar af en toe fans met hun grote helden op de foto mochten.

 

Met overwegend zon en een gemiddelde temperatuur van 25 graden, was het weer perfect voor een dagje Dancetour. Mede dankzij het enthousiaste publiek kunnen we Dancetour Tilburg 2018 een zeer geslaagde editie noemen.

 

Er is dit jaar nog één Dancetour editie in Doetinchem op 30 augustus.