Geplaatst op 20 mei 2018

20.000 bezoekers op Dancetour Breda

De bredase DJ Deem’s (Demi Schoonen) trapte Dancetour Breda af. Zij won de DJ Clash en veroverde hiermee een plek in de line up van Dancetour Breda. Niet alleen is zij de enige vrouwelijke artiest op Dancetour Breda, ze is ook de eerste vrouwelijke winnares van de Dancetour DJ Clash in Breda.  DJ Deem’s werd opgevolgd door achtereenvolgens Giocatori, STUK (beter bekend als StukTV), Bizzey, Lil Kleine, The Partysquad, Kris Kross Amsterdam, ChildsPlay, Jebroer en Ruthless sloot Dancetour Breda knallend af. De dag werd aan elkaar gepraat door MC Robbie Rise.

 

Terug van weggeweest was dit jaar de Get on Stage with Jupiler Area. Een on stage area naast de artiesten waar zowel online als op het terrein kaarten voor te winnen waren. Ook nieuw dit jaar was de Coca-Cola Artist Area. Een ‘chill’ area voor de artiesten, waar af en toe fans met hun grote helden op de foto mochten. Het KWF zorgde er met hun insmeerbar voor dat niemand schade opliep door de zon en voor de echte ‘daredevils’ waren er de Spacebikes.

 

Het weer was perfect voor een dagje Dancetour. De zon liet zich de hele dag zien en de verwachte onweersbuien trokken aan het Chasséveld voorbij. Mede dankzij de enthousiaste bezoekers en het gezellig Brabanste sfeertje kunnen we Dancetour Breda 2018 een zeer geslaagde editie noemen.

 

Er zijn dit jaar nog 3 Dancetours in Goes, Tilburg en Doetinchem.