Geplaatst op 30 maart 2018

Alles wat je moet weten over Dancetour Arnhem!

Dancetour Arnhem 2018

Ben jij er sowieso bij aanstaande zondag? Er staat een tof programma voor je klaar! Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, The Partysquad, ChildsPlay, Ruthless, Giocatori en Wessel S. Check van tevoren nog even het weerbericht en zorg ervoor dat jouw ultieme dansoutfit niet alleen bij je schoenen, maar ook bij het weer past. We gaan om 13:00 uur van start en gaan door tot 21:00 uur. Op het terrein is van alles te doen en te vinden. Sta jij vooraan bij de Mainstage of heb je misschien een plaats op onze Get on Stage veroverd en sta je zelfs naast de artiesten? Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal te doen, zien en horen is! Let op: Dancetour Arnhem vindt dit jaar plaats op de Markt (niet op de Stadsblokken)!

 

16+

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2002 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2002 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

 

More music, more fun

Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Naast helemaal los gaan bij de mainstage, kun je namelijk namelijk ook hele toffe prijzen winnen. Bij aanschaf van 3 Jupiler ontvang je een kraskaart en maak je kans op Get on Stage with Jupiler (18+). Dat is feesten ón stage naast de artiesten met 2 vrienden! Ook zonder geluk in het spel kun je je prima vermaken; maak een ritje in onze Spacebike of ga langs bij Tropical Glam (de hele dag shinen gegarandeerd).

 

Hoe kom ik op de Markt?!

 

Geen gedoe met BOB’s en parkeren.. kom gewoon met het OV! Bij Arriva koop je vooraf een e-ticket, zodat je gemakkelijk met het OV kunt reizen. Het e-ticket is voor iedereen te vinden en te kopen op www.arriva.nl/eticket. Je betaalt direct online en op vertoon van het (uitgeprinte) ticket kun je mee in de trein en/of bus. Kom je met de fiets? Dan kun je je fiets in een fietsenstalling voor het Duivelshuis (tegenover de ingang van het evenement) plaatsen.