Geplaatst op 18 mei 2018

Alles wat je moet weten over Dancetour Breda!

Zondag is het eindelijk weer tijd voor Dancetour Breda en zetten we met zijn allen het Chasséveld helemaal op z’n kop! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten op Dancetour Breda? Je leest het hier.

 

Dancetour Breda 2018

Ben jij er sowieso bij zondag? Er staat een tof programma voor je klaar! Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, Kris Kross Amsterdam, The Partysquad, ChildsPlay, Ruthless, STUK en Giocatori. Het wordt fantastisch lekker weer, dus zet je snelle planga op en vergeet je niet in te smeren. We gaan om 13:00 uur van start en gaan door tot 22:00 uur. Op het terrein is van alles te doen en te vinden. Sta jij vooraan bij de Mainstage of heb je misschien een plaats op onze Get on Stage veroverd en sta je zelfs naast de artiesten? Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal te doen, zien en horen is!

 

16+

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2002 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2002 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

 

More music, more fun

Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Naast helemaal los gaan bij de mainstage, kun je namelijk namelijk ook hele toffe prijzen winnen. Bij aanschaf van 3 Jupiler ontvang je een kraskaart en maak je kans op Get on Stage with Jupiler (18+). Dat is feesten ón stage naast de artiesten met 2 vrienden! Voor het eerst dit jaar op Dancetour is Scan a Coke. Ga naar scanacoke.nl/dancetour, scan je cola en maak kans op toffe prijzen zoals een Meet & Greet met één van de Dancetour artiesten. Ook zonder geluk in het spel kun je je prima vermaken; maak een ritje in onze Spacebike, eet een overheerlijk broodje saté bij Broertjes Saté, vul de kleine trek met een worstenbroodje van Cees the Butcher, fris je op met de nieuwe HUGO BOSS geur (alleen voor mannen), laat je insmeren bij de insmeerbar van KWF, win 1 van de 10 HUGO BOSS pakketten met jouw selfie of ga langs bij Tropical Glam (de hele dag shinen gegarandeerd).

 

Sluitingstijden

Dancetour duurt tot 22.00 uur. Om 21.30 sluit de entree, gekochte munten of een bandje zijn geen garantie dat je terug het terrein op mag. De kassa sluit om 21.45 en de bar om 22.00 uur.

 

Hoe kom ik op het Chasséveld?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer of met de fiets naar Dancetour Breda te komen. Je fiets kun je in de speciale fietsenstalling zetten bij de ingang van het Dancetour terrein. Wil je toch graag met de auto komen? Dan kun je je auto gratis parkeren bij Avans Molengracht.

 

Met het openbaar vervoer naar Dancetour Breda?

Er rijden iedere 5 minuten bussen vanaf station Breda naar Dancetour Breda op het Chasséveld. Stap uit bij halte Claudius Prinsenlaan. Vanaf hier loop je in slechts een paar minuten naar het Chasséveld. En je kunt ook makkelijk terug, want de laatste bus naar station Breda vertrekt om 00:22 uur.

 

Kosten vervoerbewijs

Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Je kunt ook altijd een los vervoerbewijs kopen bij de buschauffeur. Een ritkaart (enkele reis) kost 3,98 euro en een Dalurendagkaart 6,22 euro. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

 

Afterparty

 

Nog niet uitgefeest om 22.00 uur? Snappen we. Gelukkig is er tot 4.00 uur een awesome afterparty in Proost in Breda. De entree is gratis. Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten in het Facebook evenement.