Geplaatst op 25 april 2018

Alles wat je moet weten over Dancetour Dordrecht!

Vrijdag kleurt het hele land weer oranje en zetten we de Spuiboulevard helemaal op z’n kop! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten op Dancetour Dordrecht? Je leest het hier!

 

Kom op tijd!

Om lange wachtrijen te voorkomen, raden we je aan om op tijd te komen.

 

Dancetour Dordrecht 2018

Ben jij er sowieso bij morgen? Er staat een tof programma voor je klaar! Lil Kleine, Bizzey, Tony Junior, The Partysquad, Mental Theo, Giocatori en Wessel S. Check van tevoren nog even het weerbericht en zorg ervoor dat jouw ultieme (oranje) dansoutfit niet alleen bij je schoenen, maar ook bij het weer past. We gaan om 13:00 uur van start en gaan door tot 21:00 uur. Op het terrein is van alles te doen en te vinden. Sta jij vooraan bij de Mainstage of heb je misschien een plaats op onze Get on Stage veroverd en sta je zelfs naast de artiesten? Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal te doen, zien en horen is!

 

16+

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2002 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2002 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

 

More music, more fun

Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Naast helemaal los gaan bij de mainstage, kun je namelijk namelijk ook hele toffe prijzen winnen. Bij aanschaf van 3 Jupiler ontvang je een kraskaart en maak je kans op Get on Stage with Jupiler (18+). Dat is feesten ón stage naast de artiesten met 2 vrienden! Voor het eerst dit jaar op Dancetour is Scan a Coke. Ga naar scanacoke.nl/dancetour, scan je cola en maak kans op toffe prijzen zoals een Meet & Greet met één van de Dancetour artiesten. Ook zonder geluk in het spel kun je je prima vermaken; maak een ritje in onze Spacebike, eet een overheerlijk Indonesisch broodje bij Happy Indo, fris je op met de nieuwe HUGO BOSS geur (alleen voor mannen) of ga langs bij Tropical Glam (de hele dag shinen gegarandeerd).

 

Sluitingstijden

Dancetour duurt tot 21.00 uur. Om 20.30 sluit de entree, gekochte munten of een bandje zijn geen garantie dat je terug het terrein op mag. De kassa sluit om 20.45 en de bar om 21.00 uur.

 

Hoe kom ik op de Spuiboulevard?!

Geen gedoe met BOB’s en parkeren.. kom gewoon met het OV! Bij Arriva koop je vooraf een e-ticket, zodat je gemakkelijk met het OV kunt reizen. Het e-ticket is voor iedereen te vinden en te kopen op www.arriva.nl/eticket. Je betaalt direct online en op vertoon van het (uitgeprinte) ticket kun je mee in de trein en/of bus. Kom je met de fiets? Dan kun je je fiets in een fietsenstalling bij de ingang van de Spuiboulevard zetten.

 

Kom je met de trein? De NS rijdt op Koningsdag een speciale Oranjedienstregeling en je reist ook nog eens met 20% korting. Meer informatie over de dienstregeling en de voorwaarden vind je hier.

 

Afterparty

Nog niet uitgefeest om 21.00 uur? Snappen we. Gelukkig is er tot 3.00 uur een awesome afterparty in Bibelot in Dordrecht. Voor alle info en tickets klik hier.