Geplaatst op 5 juni 2022

Breda BEDANKT!

Zondag 5 juni vond Dancetour Breda plaats op het Chasséveld, het was nat maar zeer gezellig! Ondanks de regen, kijken we terug op een geslaagde editie. Onze bezoekers lieten zich niet wegjagen door een beetje regen! Begin van de avond werd het gelukkig droog, waarna het publiek helemaal uit hun dak ging. Populaire artiesten als STUK, Bram Krikke ft Stefan & Sean, Kriss Kross Amsterdam en FeestDJRuud maakten er groot feest van!  

TeamJeri trapten Dancetour Breda af. Zij wonnen vorige week de DJ Clash en veroverde hiermee een plek in de line up van Dancetour Breda. Zij werden opgevolgd door achtereenvolgens Sjaak, Kris Kross Amsterdam, STUK, Fokke Simons en Lucas & Steve. Daarna was het de beurt aan Donnie, gevolgd door Trobi, The Partysquad, Bram Krikke ft. Stefan & Sean en Freddy Moreira. FeestDJRuud sloot Dancetour Breda knallend af. De programma werd aan elkaar gepraat door Mr. Yves.

De dag begon met regen, maar ondanks het weer was het een groot feest! De bezoekers lieten zich niet uit het veld slaan. Gehuld in een poncho ging het publiek helemaal los en kunnen we, dankzij de enthousiaste Bredanaars terugkijken op een geslaagde editie.