Voor gratis
Geplaatst op 23 maart 2020

Corona-update rondom Dancetour

Laatst bijgewerkt op 24 maart.

Maandagavond 23 maart zijn de maatregelen rondom het Coronavirus aangescherpt en verlengd. Hierbij hoort ook een verbod op alle evenementen tot 1 juni. Dit betekent dat Dancetour Arnhem, Dordrecht, Lelystad en Breda dit jaar helaas niet door zullen gaan.

Dit nieuws valt ons erg zwaar, wij hadden net zo graag als jullie ook dit jaar mooie feestjes gebouwd door het hele land. Maar de situatie is ernstig en wij begrijpen en steunen de maatregelen van de overheid en het RIVM. 

We willen jullie op het hart drukken om je te blijven houden aan de adviezen: blijf binnen, houd afstand en let op elkaar! Alleen zo kunnen we hier samen uit komen.

Ook de DJ Clashes in Arnhem, Dordrecht, Lelystad en Breda komen te vervallen. Deelnemers krijgen hier bericht over en kunnen meedoen in een andere stad. 

Dancetours die na 1 juni plaatsvinden zijn Dancetour Goes (26 juli), Dancetour Tilburg (16 augustus) en Dancetour Doetinchem (3 september). Deze blijven vooralsnog gewoon staan. Houd deze website en onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven. 

We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd.

Liefs, 

Het Dancetour team 🖤