Geplaatst op 11 mei 2018

Dancetour Lelystad volle bak!

Op Hemelvaartsdag was het traditiegetrouw weer tijd voor Dancetour Lelystad. Met Bizzey, ChildsPlay, The Partysquad, Afro Bros, Ruthless en Giocatori was dat één groot feest. Op het drukste moment stonden er maar liefst 8500 bezoekers in Parkwijk.

 

De Heerhugowaardse DJ Merow (Megan Nelemaat) trapte Dancetour Lelystad af. Zij won de DJ Clash en veroverde hiermee een plek in de line up van Dancetour Lelystad. Niet alleen is zij slechts 15 jaar, ze was ook nog eens de enige vrouwelijke artiest. DJ Merow werd opgevolgd door achtereenvolgens Giocatori, ChildsPlay, Bizzey, Afro Bros, The Partysquad en Ruthless sloot Dancetour Lelystad knallend af. De dag werd aan elkaar gepraat door Mr. Yves.

 

Terug van weggeweest was dit jaar de Get on Stage with Jupiler Area. Een on stage area naast de artiesten waar zowel online als op het terrein kaarten voor te winnen waren. Ook nieuw dit jaar was de Coca-Cola Artist Area. Een ‘chill’ area voor de artiesten, waar af en toe fans met hun grote helden op de foto mochten.

 

Het weer was perfect voor een dagje Dancetour. Niet te warm, geen regen en regelmatig wat zon. Mede dankzij de enthousiaste Lelystedelingen kunnen we Dancetour Lelystad 2018 een zeer geslaagde editie noemen.

 

Er zijn dit jaar nog 4 Dancetours in Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem.