Geplaatst op 16 augustus 2018

Dancetour Tilburg: Laatste info

 

Ben jij er sowieso bij zondag? Er staat een tof programma voor je klaar! Lil Kleine, Bizzey, Jebroer, Kris Kross Amsterdam, ChildsPlay, Johnny 500, Outsiders en Trobi. Het wordt super lekker weer, dus vergeet je niet in te smeren. Neem voor ‘s avonds wel een trui of jas mee. We gaan om 13:00 uur van start en gaan door tot 22:00 uur. Op het terrein is van alles te doen en te vinden. Misschien sta jij wel vooraan bij de Mainstage of heb je een plaats op onze Get on Stage veroverd en sta je zelfs naast de artiesten te feesten. Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal te doen, zien en horen is!

 

16+

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2002 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2002 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

 

More music, more fun

Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Naast helemaal los gaan bij de mainstage, kun je namelijk ook hele toffe prijzen winnen. Bij aanschaf van 3 Jupiler ontvang je een kraskaart en maak je kans op Get on Stage with Jupiler (18+). Dat is feesten ón stage naast de artiesten met 2 vrienden! Voor het eerst dit jaar op Dancetour is Scan a Coke. Ga naar scanacoke.nl/dancetour, scan je cola en maak kans op toffe prijzen zoals een Meet & Greet met één van de Dancetour artiesten. Ook zonder geluk in het spel kun je je prima vermaken; maak een ritje in onze Spacebikes, eet een overheerlijk broodje bij Hupsaté, vul de kleine trek met een worstenbroodje van Cees the Butcher, fris je op met de nieuwe HUGO BOSS geur (alleen voor mannen) of win 1 van de 10 HUGO BOSS pakketten met jouw selfie.

 

Sluitingstijden

Dancetour duurt tot 22.00 uur. Om 21.30 sluit de entree, gekochte munten of een bandje zijn geen garantie dat je terug het terrein op mag. De kassa sluit om 21.45 en de bar om 22.00 uur.

 

 

Kom met het openbaar vervoer naar Dancetour Tilburg!

Met de bus

Door heel Brabant kun je super goedkoop (€6,22 retour) met de bus reizen. Je stapt gemakkelijk op station Tilburg (Perron B) over op de pendelbus naar Dancetour Tilburg in het Leijpark. Koop je bus ticket hier.

 

Met de trein

Let op:

Dit weekend zijn er werkzaamheden op het spoor tussen Den Bosch en Tilburg! Houdt rekening met een evt. extra reistijd. Vanuit Eindhoven en Breda is er een normale dienstregeling.

 

Check voor vertrek de NS Reisplanner. De laatste trein vertrekt om 00:40 uur vanaf CS Tilburg. In sommige andere richtingen zelfs eerder.

 

 

Dancetour pendelbus

Vanaf station Tilburg rijden er pendelbussen naar het Leijpark. In deze bus kun je niet inchecken met je OV kaart.  Het beste kun je vooraf een e-ticket kopen via deze link, zodat je zonder gedoe de bus in kunt. Uiteraard kun je ook een los vervoersbewijs kopen bij de buschauffeur. Let wel: dat je hier alleen met pin kunt betalen! Kosten zijn €6,22 (retour)

 

Houdt er rekening mee dat het extra druk kan zijn op station Tilburg ivm de werkzaamheden en de pendeldienst richting Decibel Outdoor.

 

Toch met de auto?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer of met de fiets naar Dancetour Tilburg te komen. Wil je toch graag met de auto komen? Dan kun je je auto parkeren op de Meierijbaan of bij Stappegoor.