Geplaatst op 11 maart 2022

Eerste namen Dancetour Breda

De eerste drie namen voor Dancetour zijn bekend! Op zondag 5 juni staan Lucas & Steve, Donnie en Bram Krikke ft Stefan & Sean klaar om het Chasséveld op z'n kop te zetten. Komende week maken we nog meer namen bekend. Volg daarvoor de socials van Dancetour!

4 nieuwtjes die je moet weten

  • Dancetour vindt dit jaar alleen plaats in Breda, traditiegetrouw op Eerste Pinksterdag op het Chasséveld (5 juni 2022)
  • Overige steden komen dit jaar te vervallen. Er is helaas te weinig tijd geweest en te veel onzekerheid met betrekking tot de regelgeving om dit voor elkaar te krijgen.
  • Dancetour is niet meer gratis, maar nog wel spotgoedkoop! Dus voor iedereen toegankelijk van 16 jaar en ouder!
  • Dit jaar kan je rekenen op de beste DJ’s en live acts van dit moment. We maken de komende dagen het programma bekend. Lucas & Steve, Donnie en Bram Krikke ft Stefan & Sean staan je in elk geval al op te wachten.


12 TOP acts voor slechts 12 euro!

Goed nieuws! In de Early Bird betaal je slechts 12 euro voor 12 TOP artiesten! Bovendien krijg je twee uur eerder toegang tot de ticketshop.  Echt een topdeal dus. Zo houden we Dancetour betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Schrijf je direct in om van deze dikke korting gebruik te maken!  


Schrijf je in voor de Early Bird


Let op; de minimumleeftijd van Dancetour is  16 jaar.