Geplaatst op 24 mei 2022

Finalisten DJ Clash bekend!

Na wekenlang strijden voor een plekje in de finale van de DJ Clash 2022 zijn de finalisten dan eindelijk bekend. Maar liefst 32 jonge DJ’s en producers zijn de competitie begonnen met het maken van een eigen mixtape. Na al deze te gekke inzendingen hebben de DJ’s een professionele produce opdracht gekregen van DJ Lucien Foort. 

De opdracht voor de dj’s is om een remix te maken van verschillende nummers van Johann Sebastian Bach en hiermee lag de lat nog hoger dan andere jaren. Bach was zijn tijd vooruit door ‘dansmuziek’ te maken, terwijl anderen meer rust en kunst brachten. Aan de Dj’s de taak om op zijn samples een eigen beat, smaak en stijl toe te voegen om er een unieke en professionele remix van te maken.

Na het maken van de opdracht heeft Lucien Foort deze beoordeelt. Daarnaast heeft Dancetour de mixtapes beoordeelt en gekeken hoe de DJ’s deze onder de aandacht brachten. Hieruit zijn er vier finalisten naar voren gekomen…

… en de vier finalisten van de Dj Clash 2022 zijn:

  • MIEL
  • Quintexx
  • TeamJeri
  • Virato


Op woensdag 1 juni gaan deze te gekke DJ’s battlen in MEZZ om de DJ Clash winnaar 2022 te worden. Ben jij er 1 juni vanaf 19:30 in Breda bij om ze aan te moedigen?

Dancetour DJ Clash X U Beat

Voor de overige deelnemers niet getreurd! Vanwege de hoge opkomst en enorme motivatie hebben we een extraatje. Op vrijdag 24 juni organiseert U Beat een workshop voor alle deelnemers van de DJ Clash. Tijdens deze workshop ontvang je van DJ Lucien Foort unieke tips en tricks, kan je alles vragen over de produce opdracht en krijg je unieke samples te horen. Wie weet ziet Lucien een uniek talent in jou tijdens de workshop en win jij nog een tweede prijs. Deze kans wil je niet missen!