Geplaatst op 14 april 2017

Laatste info Dancetour Arnhem

Alles wat je moet weten over Dancetour Arnhem!

Aanstaande zondag trappen we het nieuwe Dancetour seizoen af in Arnhem! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van Dancetour Arnhem? Je leest het hier!


Dancetour Arnhem 2017
Ben jij er sowieso bij aanstaande zondag? Er staat een tof programma voor je klaar! Van urban en EDM tot progressive en freestyle. Voor ieder wat wils, dus kom vooral je dansje doen! Check van tevoren nog even het weerbericht en zorg ervoor dat jouw ultieme dansoutfit niet alleen bij je schoenen, maar ook bij het weer past. We gaan om 13:00 uur van start en gaan door tot 20:30 uur. Op het terrein is van alles te doen en te vinden. Sta jij vooraan bij de Mainstage, deels overdekt met een perfect sky, ga je los bij The Boom Room stage of neem jij een duik vanaf de Skyfall?! Lees gauw verder om erachter te komen wat er allemaal te doen, zien en horen is!


16+ISH
Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2001 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2001 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

More music, more fun
Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Je gaat namelijk niet alleen bij de mainstage met o.a. Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam en Mental Theo helemaal los, maar kunt ook terecht in een geheel nieuwe, tweede area. In samenwerking met SLAM! hoor je bij The Boom Room stage de vetste beats van Jochem Hamerling, Wouter S en Man With No Shadow. Daarnaast vind je hier de lekkerste cocktails, een wijnbar en verschillende foodtrucks. Bewijs jij jezelf bij Coca Cola in de ultieme Dance Battle of ga je de krachtmeting aan bij Jupiler’s Raise the Bull? En als je een echte waaghals bent kun je een sprong vanaf de Skyfall natuurlijk helemaal niet weerstaan!


Hoe kom ik op de Stadsblokken?!
Geen gedoe met BOB’s en parkeren.. kom gewoon met het OV! Bij Arriva koop je nu vooraf een e-ticket, zodat je gemakkelijk met het OV kunt reizen. Het e-ticket is voor iedereen te vinden en te kopen op www.arriva.nl/eticket. Je betaalt direct online en op vertoon van het (uitgeprinte) ticket kun je mee in de trein en/of bus. Vergeet ook zeker niet de reisapp te downloaden!


“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer... Bewaar je reis en ontvang meldingen. Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”