Geplaatst op 1 juni 2017

Laatste info Dancetour Breda!

Praktische info

Op zondag 4 juni is het tijd voor Dancetour Breda! De poorten staan vanaf 13:00 uur wagenwijd voor je open en we gaan door tot 21:30 uur. Let wel; de poorten sluiten wel om 21:00 uur, dus zorg dat je op tijd binnen bent en VOL = VOL. Het programma bestaat uit DJ Clash Winnaar FLEX, Bizzey, Joshua J, Benny Rodrigues, The Partysquad, Lucas & Steve, Kris Kross Amsterdam, W&W en Mental Theo! Ook The Boom Room is goed vertegenwoordigd met Anil Aras, Cleavage en Jochem Hamerling. Kom springen van de Skyfall, shine in je te gekke nieuwe Dancetour shirt of snapback en geniet van de lekkerste hapjes en drankjes. 

Heb je het weerbericht goed gecheckt? Het wordt een graadje of 20, maar 's avonds kan het afkoelen, dus neem ook een jasje mee. Zonnebrand is toegestaan, maar wel alleen in plastic verpakking, zonder drijfgas en max. 300 ml. Ditzelfde geldt voor deo.. dan blijft inderdaad alleen de deo-roller nog over ;-)

We raden je met klem aan lopend, fietsend of met het OV te komen. Ben je eigenwijs en kom je toch met de auto? Dan kun je parkeren bij Avans aan de Molengracht. Voor alle informatie over reizen met het OV, klik hier.

Afterparty

Om 21:30 uur komt Dancetour Breda 2017 helaas tot een einde... maar zover zijn we nog niet! En je hoeft na afloop natuurlijk nog niet huis, want je gaat sowieso naar de Official Afterparty in Proost! In de main area staan Pep & Rash, Tom & Jame, Sherman Sixto, The Milkbrother, Julemac, Davi Music, Rymmz en FLEX voor je klaar, in area 2 vind je Jay Jones en in area 3 Colombino. MC Apster is je host van de avond. Let wel; de entree is gratis en de minimumleeftijd bedraagt 21 jaar.