Geplaatst op 26 april 2017

Laatste info Dancetour Dordrecht!

Morgen kleurt het land oranje en zetten we de Spuiboulevard op z’n kop! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van Dancetour Dordrecht? Je leest het hier!

 

Dancetour Dordrecht 2017
Genoeg te doen bij Dancetour Dordrecht met Koningsdag! Van urban en EDM tot progressive en freestyle. Voor ieder wat wils, dus kom vooral gewoon lekker je dansje doen! We raden je wel aan om van tevoren nog even goed het weerbericht te checken en ervoor te zorgen dat jouw mooiste oranje-outfit niet alleen bij de sfeer, maar ook bij het weer past. We gaan om 13:00 uur van start en gaan door tot 21:00 uur.
Meer te doen, zien en horen!
Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen én proeven! Je gaat namelijk niet meer alleen bij de Mainstage los, maar ook bij The Boom Room stage hoor je nu de vetste beats. Anil Aras, Jochem Hamerling en Lucien Foort staan tussen 14:00 uur en 20:30 uur voor je klaar. Daarnaast vind je hier de lekkerste cocktails, een wijnbar en verschillende foodtrucks (waaronder Dordts ‘eigen’ Broertjes Saté!). Gooi jij je gekste moves in de strijd bij de Coca Cola Dance Battle (en kans maken op te gekke prijzen?!) of laat je, je spierballen rollen bij Jupiler’s Raise the Bull? Mocht je echt niet meer weten wat je van gekkigheid moet doen, dan spring je toch gewoon van de Skyfall! Na afloop van Dancetour Dordrecht hoef je nog niet naar huis, maar kun je gewoon verder bij de official afterparty in Bibelot! Wessel S & Friends zorgen van 21:00 uur tot 03:00 uur voor de lekkerste plaatjes.
16+ISH
Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2001 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2001 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.
Hoe kom ik op de Spuiboulevard?!
Geen gedoe met BOB’s en parkeren.. kom gewoon met het OV! Bij Arriva koop je nu vooraf een e-ticket, zodat je gemakkelijk met het OV kunt reizen. Het e-ticket is voor iedereen te vinden en te kopen op www.arriva.nl/eticket. Je betaalt direct online en op vertoon van het (uitgeprinte) ticket kun je mee in de trein en/of bus. Vergeet ook zeker niet de reisapp te downloaden!
“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer... Bewaar je reis en ontvang meldingen. Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”
Kom je met de trein? Let op; de NS rijdt volgens de Oranjedienstregeling! Meer informatie over de dienstregeling vind je hier.