Geplaatst op 24 juli 2017

Laatste info Dancetour Goes!

Aanstaande zondag vieren we de zomer en alles wat erbij hoort op Dancetour Goes! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Je leest het hier!

Ben jij er sowieso om een ouderwets goed feestje te bouwen? We hebben allerlei leuks voor je klaarstaan! Van 14:00 uur tot 21:30 uur zorgen HEAVY, Joshua J, Bizzey, Pep & Rash, ChildsPlay en Mental Theo voor de lekkerste beats. Uiteraard is ook je favoriete host MC Boogshe present. Van urban tot EDM en freestyle, voor ieder wat wils, dus geen enkele reden om thuis te blijven! Verzamel je gekste vrienden bij elkaar en kom de zomer vieren op de Grote Markt. Check van tevoren goed het weerbericht en zorg er dan ook voor dat jouw ultieme party outfit niet alleen bij je schoenen, maar ook bij de weersvoorspellingen past. Zonnebrand (max. 300 ml) en deodorant mogen mee naar binnen, mits deze zonder drijfgas is en de verpakking volledig van kunststof is. Voor deo geldt dan inderdaad dat dan alleen de roller nog overblijft ;-) Voor paraplu’s geldt dat alleen de kleine variant, zonder scherpe punten, mee naar binnen mag.

16+ISH

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2001 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2001 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

Hoe kom ik op de Grote Markt?

Geen gedoe met BOB’s en parkeren.. kom gewoon met het OV! Bij Arriva koop je nu vooraf een e-ticket, zodat je gemakkelijk met het OV kunt reizen. Het e-ticket is voor iedereen te vinden en te kopen op www.arriva.nl/eticket. Je betaalt direct online en op vertoon van het (uitgeprinte) ticket kun je mee in de trein en/of bus. Vergeet ook zeker niet de reisapp te downloaden!

“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer... Bewaar je reis en ontvang meldingen. Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”