Geplaatst op 26 juli 2018

Laatste info Dancetour Goes

Zondag is het eindelijk weer tijd voor Dancetour Goes en zetten we met zijn allen de Grote Markt helemaal op z’n kop! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten op Dancetour Goes? Je leest het hier.

 

Dancetour Goes 2018

Ben jij er sowieso bij zondag? Er staat een tof programma voor je klaar! Bizzey, La Fuente, Tony Junior, Johnny 500, Ruthless, Giocatori en DJ Riley. Het wordt fantastisch lekker weer, dus smeer je goed in en vergeet je snelle planga niet ;). We gaan om 14:00 uur van start en gaan door tot 22:00 uur. Op het terrein is van alles te doen en te vinden. Sta jij vooraan bij de Mainstage of heb je misschien een plaats op onze Get on Stage veroverd en sta je zelfs naast de artiesten? Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal te doen, zien en horen is!

 

16+

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2002 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2002 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

 

More music, more fun

Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Naast helemaal los gaan bij de mainstage, kun je namelijk namelijk ook hele toffe prijzen winnen. Bij aanschaf van 3 Jupiler ontvang je een kraskaart en maak je kans op Get on Stage with Jupiler (18+). Dat is feesten ón stage naast de artiesten met 2 vrienden! Voor het eerst dit jaar op Dancetour is Scan a Coke. Ga naar scanacoke.nl/dancetour, scan je cola en maak kans op toffe prijzen zoals een Meet & Greet met één van de Dancetour artiesten. Of maak een ritje in onze Spacebike (hier heb je geen geluk in het spel voor nodig ;)).

 

Sluitingstijden

Dancetour duurt tot 22.00 uur. Om 21.30 sluit de entree, gekochte munten of een bandje zijn geen garantie dat je terug het terrein op mag. De kassa sluit om 21.45 en de bar om 22.00 uur.

 

Hoe kom ik op de Grote Markt?

We raden iedereen aan om met de fiets of met het OV te komen! Stippel je reis met het OV vooraf uit op www.9292.nl

 

Afterparty

 

Nog niet uitgefeest om 22.00 uur? Snappen we. Gelukkig is er tot 4.00 uur een awesome afterparty bij El Toro in Goes. Voor alle info over de afterparty klik hier.