Geplaatst op 22 mei 2017

Laatste info Dancetour Lelystad

Ben jij er sowieso bij morgen? We hebben allerlei leuks voor je klaarstaan! Van 14:00 tot 21:30 zorgen o.a. Johnny 500, Vato Gonzalez & MC Tjen en Mental Theo voor de heerlijkste beats. Van urban en EDM tot progressive en freestyle, voor ieder wat wils, dus niemand van je vriendengroep kan thuisblijven! Check van tevoren goed het weerbericht en zorg ervoor dat jouw ultieme dansoutfit niet alleen bij je schoenen, maar ook bij de weersvoorspellingen past. Vergeet vooral niet om je lekker in te smeren, je mag dan ook max. 300 ml zonnebrand, zonder drijfgas en volledig van kunststof, mee naar binnen nemen. Voor deodorant geldt hetzelfde (uitsluitend zonder drijfgas en volledig van kunststof), dat betekent dat dus alleen een roller is toegestaan, ja ;)

16+ISH
Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2001 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2001 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.
Hoe kom ik bij Parkwijk?
Geen gedoe met BOB’s en parkeren.. kom gewoon met het OV! Bij Arriva koop je nu vooraf een e-ticket, zodat je gemakkelijk met het OV kunt reizen. Het e-ticket is voor iedereen te vinden en te kopen op www.arriva.nl/eticket. Je betaalt direct online en op vertoon van het (uitgeprinte) ticket kun je mee in de trein en/of bus. Vergeet ook zeker niet de reisapp te downloaden!
“Plan realtime je reis met al het OV in Nederland en meer... Bewaar je reis en ontvang meldingen. Plan gemakkelijk een reis naar je favoriete locaties. Bekijk de actuele vertrektijden van haltes en stations in de buurt, of van een favoriete halte. Weinig saldo op je OV-chipkaart? Vind gemakkelijk een oplaadpunt in jouw omgeving. Download nu in de App store of Google Play store. Goede reis!”