Geplaatst op 22 mei 2017

Laatste info Dancetour Tilburg

Voor het eerst met Hemelvaart... maar het wordt een ouderwets goed feestje! Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten van Dancetour Tilburg? Je leest het hier!
Dancetour Tilburg 2017
Wat is er eigenlijk allemaal te doen bij Dancetour Tilburg? Nou... een hele hoop! Van urban en EDM tot progressive en freestyle, alle smaken door elkaar, dus kom vooral gewoon lekker je ding doen. We raden je wel aan om van tevoren nog even goed het weerbericht te checken en ervoor te zorgen dat je outfit niet alleen bij je dansschoenen, maar ook bij het weer past. Vergeet vooral niet om je lekker in te smeren, je mag dan ook max. 300 ml zonnebrand, zonder drijfgas en volledig van kunststof, mee naar binnen nemen. Voor deodorant geldt hetzelfde (uitsluitend zonder drijfgas en volledig van kunststof), dat betekent dat dus alleen een roller is toegestaan, ja ;-)
Meer te doen, zien en horen!
Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen én proeven! Ook in Tilburg vind je de Boom Room stage met niemand minder dan Michel de Hey, Chris Stussy en Locklead. Daarnaast vind je in de nieuwe area de lekkerste wijntjes en verschillende foodtrucks. Ben je in een gekke bui? Waag dan een sprong in het diepe vanaf de Skyfall of doe mee met de Dancebattle van Coca Cola. Ook Jupiler is aanwezig met Raise the Bull! Laat je spierballen rollen en laat de stier brullen. Na afloop van Dancetour Tilburg hoef je nog niet naar huis. In Epic Tilburg gaat vanaf 22:00 uur het feestje gewoon nog even door met DJ MASH, DJ TAHVO en DJ RVB. De entree is gratis en de minimumleeftijd voor de afterparty bedraagt 16 jaar. Benieuwd naar de leeftijdsgrens van Dancetour zelf? Lees dan vooral even verder...
16+ISH
Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2001 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2001 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.
Hoe kom ik in het Leijpark?
Nog geen vervoer geregeld? Scoor nu je OV ticket voor Dancetour Tilburg en reis gemakkelijk van en naar het Leijpark. De tickets zijn uitsluitend geldig op donderdag 25 mei 2017 en de gehele dag te gebruiken op alle (buurt)bussen van Arriva in Brabant. Daarnaast is het ticket ook geldig op de buspendeldienst tussen Tilburg CS en Dancetour op het Leijpark en in de bussen van Hermes. Het ticket is echter niet geldig op lijn 19 naar Antwerpen en op de lijnen 165 en 166 naar Gelderland. Overstappen is toegestaan en je kunt max. 1 ticket per persoon gebruiken. Graag bij controle overhandigen. Je OV ticket voor Dancetour Tilburg scoor je in de bus of online, klik hier.
We raden je sowieso aan om met het OV, de fiets of lekker lopend te komen.. Geen gedoe met parkeren en BOB’s! Ben je eigenwijs en kom je toch met de auto? Parkeren doe je dan op de Meierijbaan!