Geplaatst op 15 augustus 2019

Laatste info Dancetour Tilburg 2019

We hebben goed nieuws en slechte nieuws. Het slechte nieuws: je vakantie is bijna voorbij. Het goede nieuws: dat betekent dat het tijd is voor DANCETOUR TILBURG!! Wij kunnen niet wachten tot het zondag is! Benieuwd wat je hier allemaal kunt verwachten? Je leest het hier!

 

Kom op tijd!

Het kan flink druk zijn bij de entree. Om rijen te voorkomen raden we je aan om voor 15:00 uur naar het Leijpark te komen. Om 15.30 staat Bizzey al op het programma en vanaf dan verwachten we een piek instroom. Dancetour is gratis toegankelijk, maar let wel: VOL =VOL

 

Dancetour Tilburg 2019 

Dancetour Tilburg vindt plaats in het Leijpark. We gaan op 13:00 uur open en gaan door tot 22:00 uur. We hebben een sicke line up voor jullie klaar staan, check hier de timetable. 

 

13:00-14:00: DJ Team XS (winnaar DJ Clash)

14:00-15:30: Paquito Moniz

15:30-16:30: Bizzey

16:30-17:30: Irwan

17:30-18:00: Lil Kleine

18:00-19:00: Afro Bros

19:00-20:00: STUK

20:00-21:00: Tony Junior

21:00-22:00: LNY TNZ

 

Weer

Het lijkt erop dat het zondag vanaf de middag droog blijft. Neem voor de zekerheid een regenjas of poncho mee. Er zijn, zolang de voorraad strekt, ook gratis poncho’s aanwezig bij de bar. Paraplu’s zijn in verband met de veiligheid en het zicht van je mede bezoekers niet toegestaan. 

 

Minimum leeftijd

Dancetour is toegankelijk vanaf 16 jaar. Maar om het niet al te ingewikkeld te maken is iedereen die in 2003 (of eerder natuurlijk) geboren is, van harte welkom. Bij twijfel over je leeftijd kan om je legitimatie gevraagd worden. Wil je graag naar Dancetour, maar ben je nog geen 16 jaar en na 2003 geboren? Dat kan! Dan moet er een volwassene van 21 jaar of ouder mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa, oma of een andere vriend of familielid. Ook voor begeleiding geldt dat er bij twijfel om legitimatie gevraagd kan worden. Let wel: één 21-plusser mag maximaal 2 jongeren van onder de 16 jaar begeleiden.

 

More music, more fun

Dit jaar is er bij Dancetour meer te zien, horen, doen en proeven! Naast helemaal los gaan bij de mainstage, kun je namelijk namelijk ook hele toffe prijzen winnen. Bij aanschaf van 3 Jupiler ontvang je een kraskaart en maak je kans op Get on Stage with Jupiler (18+). Dat is feesten ón stage naast de artiesten met 2 vrienden! 

 

Wil jij een Meet & Greet met je favoriete artiest winnen? Merchandise, 20 euro aan munten of toegang tot de Coca Cola Artist Area? Speel mee op https://spotify.dancetour.nl/. Of doe gewoon mee op Dancetour met de Coca-Cola recycle actie. 

 

Foodcateraars Bevers, Hupsaté en Cees the Butcher zorgen ervoor dat je niet met een lege maag naar huis hoeft.

 

Sluitingstijden

Dancetour duurt tot 22:00 uur. Om 21:30 sluit de entree, gekochte munten of een bandje zijn geen garantie dat je terug het terrein op mag. De kassa sluit om 21:45 en de bar om 22:00 uur. 

 

Hoe kom ik in het Leijpark?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer of met de fiets naar Dancetour Tilburg te komen. Je fiets kun je in de speciale fietsenstalling zetten tegenover de ingang van het Dancetour terrein. 

 

Pak de pendelbus naar Dancetour Tilburg! 

Speciaal vanwege Dancetour Tilburg zet Arriva extra (pendel)bussen in vanaf station Tilburg naar Leijpark en weer terug. De bussen vertrekken op station Tilburg vanaf busperron A. Plan je reis voor vertrek via de reisplanner. 

 

Op alle buslijnen in Brabant kun je reizen met je OV-chipkaart. Op de pendelbussen geldt een OV-chipkaart tarief van 3 euro voor een enkele reis. Je kunt ook altijd een kaartje kopen bij de buschauffeur. Let op: je kunt alleen pinnen in de bus. Of koop je kaartje eenvoudig online. Zo heb jij je kaartje voor de bus geprint op zak of beschikbaar via je Smartphone. 

 

Toch met de auto?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer of met de fiets naar Dancetour Tilburg te komen. Wil je toch graag met de auto komen? Dan kun je je auto parkeren op de Meierijbaan of bij Stappegoor. 

 

Afterparty

 

Nog niet uitgefeest om 22:00 uur? Snappen we. Gelukkig is er tot 4:00 uur een awesome afterparty in PKHS (16+). De entree is tot 0.00 uur gratis. Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten in het Facebook Evenement.