Geplaatst op 30 mei 2019

Lelystad bedankt!!

De dertiendeeditie van Dancetour Lelystad was druk en gezellig. Populaire artiesten als Bizzey, Tony Junior, STUK, Outsiders, Trobeats, Lady Bee en Rino Sambo verzorgden de optredens. Over de hele dag zijn er ongeveer 8500 bezoeker op de Meent geweest.

 

Niky Hendrikx’s won vorige week de DJ Clash en veroverde daarmee een plekje in de line up van Dancetour Lelystad. Zij trapte het festival in haar thuisstad af en werd opgevolgd door Rino Sambo (eveneens een Lelystedeling). Daarna was het beurt aan de populaire artiest Bizzey. Deze werd opgevolgd door achtereenvolgens Trobeats, Lady Bee, STUK, Tony Junior en Outsiders. De dag werd aan elkaar gepraat door MC Mr. Yves.

 

Dancetour Lelystad vond dit jaar terug plaats op de Meent. Deze locatie is het afgelopen jaar speciaal aangepast om evenementen op te organiseren.

 

Het weer was perfect voor een dagje Dancetour. Droog, aangename temperatuur en af en toe een zonnetje. Mede dankzij de gezellige Lelystedelingen kan de organisatie van Dancetour spreken van een zeer geslaagde editie!

 

Er zijn dit jaar nog Dancetours in Breda, Goes, Tilburg en Doetinchem.