Geplaatst op 1 februari 2022

Dancetour 2022 alleen in Breda

YES!!! Na 3 jaar keert Dancetour weer terug voor de 17e editie in Breda, traditiegetrouw op Eerste Pinksterdag. Zet 5 juni 2022 dus vast in je agenda! Dit lijkt misschien nog ver weg, maar voor je het weet staan we weer lekker te dansen met een biertje in onze hand op het Chasséveld. En als vanouds kun je natuurlijk weer genieten van de populairste DJ's en live acts! Jong DJ talent krijgt ook weer een mogelijkheid bij de Dancetour DJ Clash. Inschrijven kan via https://www.dancetour.nl/djclash 

Andere steden

Helaas gaan de edities in Arnhem, Dordrecht, Lelystad, Goes, Doetinchem en Tilburg dit jaar niet door. De langdurige onzekerheid rondom de Covid-regelgeving heeft het onmogelijk gemaakt het festival in alle steden te organiseren. Daarom is in 2022 alleen de grootste editie van Dancetour Breda. Natuurlijk hopen we in de toekomst ook weer naar de andere steden af te kunnen reizen. 

Tickets

Dancetour is voor het eerst niet meer gratis, maar nog wel spotgoedkoop! Voor slechts 12 euro in de Early Bird verkoop scoor je al een ticket, waardoor het voor iedereen van 16 jaar en ouder toegankelijk blijft. Hiervoor is gekozen om te kunnen blijven investeren in kwaliteit: een beter programma en show. 

Wij kunnen niet wachten om er samen met jou weer een groot feest van te maken! Komende week wordt het programma voor Dancetour in Breda bekend gemaakt. Zet vrijdag 25 maart ook vast in je agenda, dan start de kaartverkoop via deze website.  

Early Bird verkoop

Als jij je nu inschrijft voor de Early Bird verkoop, koop je niet alleen als ALLEREERSTE je kaarten, ook krijg je nog een dikke korting! De reguliere tickets kosten namelijk € 20,- p.p. Tickets in de Early Bird verkoop kun je al scoren voor slechts € 12,-. Dus mis het niet en schrijf je in voor deze te gekke actie. 


DE EARLY BIRD VERKOOP IS GESLOTEN


Let op; de minimumleeftijd van Dancetour is  16 jaar.