Geplaatst op 12 mei 2022

Deelnemers DJ Clash 2022 bekend

De inschrijvingen voor de DJ Clash 2022 zijn gesloten! In deze jaarlijks terugkerende competitie battlen opkomende dj’s tegen elkaar voor een plekje in de line-up van Dancetour. We zijn dit jaar overladen met aanmeldingen en de lat ligt hoog! Ruim 32 DJ’s hebben speciaal voor Dancetour DJ Clash een eigen mixtape gemaakt. Deze zijn hier te beluisteren. 

Nu dat de mixtapes gemaakt zijn, gaan de DJ’s aan de slag met een professionele produce opdracht van de enige echte DJ Lucien Foort. En dat is geen makkelijke! De DJ’s moeten aan de slag met een remix van verschillende nummers van Johann Sebastian Bach. Bach was zijn tijd vooruit door ‘dansmuziek’ te maken, terwijl anderen meer rust en kunst brachten. Aan de DJ’s de taak om op zijn samples een eigen beat, smaak en stijl toe te voegen om er een unieke en professionele remix van te maken.

Uit deze twee opdrachten zullen er vier finalisten naar voren komen die op woensdag 1 juni in Mezz Breda battlen om de winnaar van de DJ Clash 2022 te worden. En daar kan jij bij zijn! 

Je bent vanaf 19:30 uur welkom in Mezz in Breda om jouw favoriete DJ aan te moedigen! Toegang is gratis! ;-) De finalisten worden op dinsdag 24 mei bekend gemaakt.