Bram Krikke ft Stefan & Sean

Bram Krikke ft Stefan & Sean staan op Dancetour Breda op 5 juni 2022. Met een mix van hardstyle en house tot bekende hits en foute partymuziek, het wordt gegarandeerd een feestje met deze drie! Uiteraard komen ook hun eigen carnavalskrakers voorbij! 

STUK, Donnie en Lucas & Steve staan ook op Dancetour Breda. Bekijk het hele programma

Bram Krikke ft. Stefan & Sean zijn razend populair! Waar je ze van kunt kennen? Een van hun carnavalskrakers ‘Potentie‘, ‘Frikandel Speciaal‘ of ‘Kinderarm‘, hun hilarische YouTube series als ‘Kasteel Krikke’, ‘Bram vs Stefan’ of ‘Bram UIT de buurt’ en hun energieke shows.

Een ding is zeker, deze mannen slopen ieder podium wat ze betreden!

Wie is wie?

Sean Demmers en Stefan de Vries zijn al jaren beste vrienden en hebben heel veel video’s op Instagram en Youtube samen gemaakt. Naast het succes op Youtube en Instagram bestormen de twee nu ook de muziekindustrie.

In 2019 werden Youtubers Sean en Stefan ineens beroemd met dé carnavals hit van het jaar: POTENTIE, samen met Bram Krikke. Het nummer begon als een grap, maar inmiddels is het al meer dan 10 miljoen keer gestreamd. 

Met z’n drieën hebben ze een following van meer dan 1,6 miljoen volgers op Instagram, dus we hoeven ze eigenlijk niet eens voor te stellen. Bram Krikke heeft 1 miljoen volgers, Stefan de Vries 500K en Sean Demmers 125K, dus Nederland kan al lang niet meer om ze heen. 

Over Bram Krikke

Bram Krikke had als kind al een enorme passie voor televisie, films, radio en media. Zes jaar geleden startte hij zijn carrière op YouTube samen met Robin Jansen met het YouTube kanaal ‘De Knieperts’. Hiernaast maakte Bram Krikke filmpjes voor zijn eigen YouTube kanaal ‘Bramos’. Zijn eerste ervaring in de mediawereld heeft Bram opgedaan als presentator bij het jongerenprogramma #FIRST, maar toen hij in 2017 een berichtje kreeg van het radiostation SLAM! wilde hij niets liever. Het was een droom die uitkomt, hij werd de vaste sidekick van radio-dj Tom van der Weerd in het radioprogramma Club Ondersteboven. 

Hiernaast maakte hij op het Youtube kanaal van SLAM! de serie ‘Bram in de buurt’ met grappige straatinterviews over verschillende onderwerpen. Hierna is Bram helemaal doorgebroken en heb je hem waarschijnlijk al in verschillende televisieprogramma’s, zoals ‘Statements’ en ‘De slimste mens’ gezien. Sinds 2020 is Bram Krikke vaste radio-DJ bij Q-music. 

Inmiddels heeft Bram al 6 awards gewonnen, waaronder ‘Marconi Award voor Aanstormend Talent 2018’ en ‘Zilveren RadioSter' voor beste radiopresentator van het jaar 2018, 2019 en 2021.