STUK

STUK is terug op Dancetour! EN HOE?! In 2019 EN 2018 waren ze ook al van de partij en nu komen ze terug naar Dancetour Breda! Wij kunnen niet wachten. Ben jij er ook bij op 5 juni?

Eerder maakten we al bekend dat Donnie, Bram Krikke ft. Stefan & Sean en Lucas & Steve naar Dancetour Breda komen. Bekijk het programma

Over STUK

STUK bestaat uit Giel de Winter (DJ) en Stefan Jurriens (MC). Je zal ze voornamelijk kennen van hun eigen YouTube kanaal StukTV met ruim 2.3 miljoen abonnees, waar ze samen met Thomas van der Vlugt bizarre, grappige en uitdagende content maken. 

Maar als DJ’s staan ze inmiddels ook bekend om hun hoge party-gehalte en energieke liveshows. Stilstaan is geen optie! Tijdens een set van Stefan en Giel wordt de hele boel gesloopt. Inmiddels hebben ze al op veel grote festivals en in bekende clubs gestaan. En komend jaar is STUK opnieuw op Dancetour!

STUKTV

Wist je dat StukTV al 10 jaar bestaat? In 2012 bedacht Giel het idee om StukTV te beginnen en ging op zoek naar twee andere presentatoren. Door middel van een vacature kwam Thomas al snel bij het team en kwam het kanaal van start via www.stuk.tv. Door middel van casting video's kwam hierna ook Stefan erbij.

Op 22 september 2012 vond Project X Haren plaats. StukTV was er bij en zetten hun verslaglegging op YouTube wat de doorbraak van het kanaal betekende. in 2013 had het kanaal al meer dan 100.00 abonnees en in 2016 passeerde ze de 1 miljoen abonnees. Inmiddels staat de teller op 2,57 miljoen!

StukTV heeft verschillende grote series, zoals Roadtrippers en Het Jachtseizoen.

Naast de video’s van STUK brengen ze ook muziek uit. Van eigen nummers, zoals ‘Als De Zon Opkomt’ en ‘Puberbrein’ met zanger Kafke, tot disstracks en remixes.

Het Jachtseizoen

In Het Jachtseizoen nemen Giel, Thomas en Stefan het iedere week op tegen een nieuwe uitdager. Een bekende Nederlander slaat op de vlucht voor de mannen en het is aan StukTV de taak om de voortvluchtige vervolgens binnen 4 uur te pakken te krijgen. Wie blijft er uit handen van StukTV?

De spelregels

De gevangene krijgt een oranje overall aan, die tijdens het spel aan moet blijven. Via een zender wordt elke 10 minuten de locatie per GPS-signaal doorgegeven aan StukTV. Na de ontsnapping krijgt de gevangene een voorsprong van 20 minuten, waarin StukTV niets mag doen. Na 20 minuten komen ze in actie. Met een minibus (de Stukbus), een drone en locatiegegevens gaan ze proberen de gevangene op te sporen. De gevangene bezit niets, geen telefoon en geen geld. De gevangene mag maximaal 20 minuten in hetzelfde voertuig zitten en mag enkel openbare gebouwen betreden. Weet de gevangene 4 uur lang uit handen van Stuk te blijven, wint hij of zij het spel. 

Eerdere deelnemers

Veel bekende Nederlanders hebben al aan Het Jachtseizoen meegedaan. Mart Hoogkamer, Jebroer, Martin Garrix, Kraantje Pappie, Bizzey en Famke Louise deden mee. Onder andere Frenna, Boef, Bram Krikke, Tony Junior, Snelle en Hardwell waren StukTV te slim af en wisten te ontsnappen.