De beste DJ's en Live acts

dancetour breda

Op Eerste Pinksterdag, zondag 5 juni 2022 zetten we het Chasséveld in Breda op zijn kop. De hele dag los gaan, springen, feesten en dansen met je beste vrienden en bekenden, dat is Dancetour Breda! Dancetour brengt al jaren de vetste live acts naar je toe. De afgelopen jaren zijn al veel grote namen voorbij gekomen en ook dit jaar staan de populairste artiesten van dit moment op het programma! 

LINE UP

13:00-14:00

Winnaar DJ Clash

Het eerste uur zal de winnaar van de Dancetour DJ Clash het publiek klaar stomen voor de eerste artiest. Wie-o-wie wordt dit? De kanshebbers zijn Miel, Quintexx, TeamJeri en Virato. Op woensdag 1 juli wordt in de finale battle in Mezz Breda de winnaar uitgeroepen. Daar kan je bij zijn! ;-)

Toegang is gratis! 

14:00-14:30

sjaak

Rapper Sjaak kan je onder andere kennen van zijn nummers als ‘Stap Voor Stap’ en ‘Trompetisto’ en van zijn unieke en lage stemgeluid. Sjaak zet altijd een slopende party set neer, dus dat wordt gekkenhuis op Dancetour Breda! 

Sjaak

14:30-15:30

kris kross amsterdam

Even... Hoe vet is het dat gewoon Kris Kross Amsterdam naar Dancetour Breda komt? Ze scoren nu een dikke hit met Vluchtstrook samen met Antoon en Sigourney K. 

Kris Kross Amsterdam

15:30-16:00

STUK

STUK komt terug naar Dancetour! Het is niet de eerste keer dat ze op Dancetour staan. In 2019 EN 2018 waren ze er ook al bij. En toen ging het dak er af! Wij kunnen niet wachten. Ben jij er ook bij?

Lees meer over STUK

16:00-16:30

Fokke Simons

De nieuwe hiphop sensatie Fokke Simons komt naar Dancetour Breda! Ze maken pas krap een jaar muziek samen. De aanstekelijke producties zitten vol goede teksten en de grappige video's vol zelfspot! Ze maken elk podium in Nederland helemaal gek, dus mis het niet!

Fokke Simons

16:30-17:30

lucas & Steve

Lucas & Steve staan bekend om hun vrolijke zomerse dance hits en explosieve live sets! Ze hebben inmiddels op veel grote festivals gestaan in binnen- en buitenland en hebben een hoop hits op hun naam staan. 

Kennen we 'Summer on You' nog? Momenteel bestormen ze de hitlijsten met 'Alien'.  

Meer Lucas & Steve

17:30-18:00

Donnie

'Bon Gepakt', 'Geen centen, maar spullen', 'Frans Duits'en 'Dit is de Tijd', slechts een paar hits van Donnie! Hij scoort grote hits met zijn unieke samenwerkingen. Zijn laatste single is 'Bieber van de kroeg' met Mart Hoogkamer. 

Met Donnie op Dancetour Breda gaat het dak er gegarandeerd af! 

Meer over Donnie

18:00-18:30

trobi

Trobi On The Beat, zijn nieuwste album dropt op 25 maart. Uiteraard komen de vetste hits op Dancetour voorbij. Hij staat ook wel bekend als Trobeats en natuurlijk van de hit Okee Shordy met Ronnie Flex, ADF Samski & Chivv. 

Meer over Trobi

18:30-19:30

the partysquad

The Partsquad is terug! De bazen van de club stonden in 2018 en 2019 ook al op Dancetour. Wij zijn super blij dat ze er dit jaar weer bij zijn!

The Partysquad

19:30-20:00

bram krikke ft stefan & sean

Met een mix van hardstyle en house tot bekende hits en foute partymuziek, het wordt gegarandeerd een feestje met deze drie! Uiteraard komen ook hun eigen carnavalskrakers voorbij!


Lees meer

20:00-21:00

freddy moreira

Freddy Moreira is BACK! Hij staat bekend om zijn energieke en dynamische live shows en weet elk feestje een vette party te maken. Dancetour gaat volledig op zijn kop!

Freddy Moreira

21:00-22:00

Feestdjruud

Waar is dat feestje? HIER IS DAT FEESTJE! Bekend van nummers als Gas op die lollie en Feesttent. Met FeestDJRuud is het altijd een gekkenhuis! Hij laat je geen seconde stilstaan. Dat wordt zingen, springen en een uur lang gekkigheid!

FeestDJRuud

13:00-22:00

mc mr. yves

Onze vaste kracht in het programma. Mr. Yves weet altijd het publiek op te zwepen voor de volgende artiest. Wij zijn super blij dat onze vaste MC er weer bij is! 

VOOR GRATIS

Say whut? Yes, je leest het goed. Dancetour Breda is ook in 2022 helemaal GRATIS!

iedereen is erbij

Hardwell, Tony Junior, STUK en Kris Kross Amsterdam hebben allemaal al eens eerder op
Dancetour gestaan. Was jij er bij?  Bekijk hieronder welke top artiesten er nog meer allemaal op Dancetour zijn geweest:

Freddy Moreira

hardwell

kris kross amsterdam

Mental theo

ruthless

sunnery james & ryan marciano

The Partysquad

tony junior

Wildstylez

yellow claw