Sjaak

Rapper Sjaak komt in 2022 voor het eerst naar Dancetour! Je kan hem onder andere kennen van zijn nummers als ‘Stap Voor Stap’ en ‘Trompetisto’ en van zijn unieke en lage stemgeluid. Sjaak zet altijd een slopende party set neer! 

Eerder maakten we al bekend dat Kris Kross Amsterdam, Bram Krikke ft. Stefan & Sean, STUK en Lucas & Steve naar Dancetour Breda komen. Bekijk het hele programma!

Over Sjaak

Mehdi Chafi, beter bekend als Sjaak, is een rapper en acteur uit Amsterdam-Oost. Hij is al jong begonnen met rappen. Hij kwam regelmatig in het buurthuis bij hem in de wijk waar hij al snel begonnen met liedjes schrijven en opnemen. Met de rapgroep Dubbel-O-Plein, waar onder andere Ali-B en Yes-R in zaten, bracht hij verschillende nummers uit tot hij in 2007 zijn solocarrière startte. Sjaak is doorgebroken met rauwe tracks als 'Ik heb schijt’ en ‘Wat is er?’

Samenwerkingen van Sjaak

Sjaak was onderdeel van het project ‘Strijdersysteem’ en heeft veel tracks in samenwerking met andere bekende Dancetour artiesten gemaakt, zoals ‘Wifen’ met Bizzey en ‘Pipperdepap’ met Tony Junior. 

Naast zijn rap carrière is Sjaak acteur. Zo kreeg hij afgelopen jaar een rol in de bioscoopfilm ‘De belofte van Pisa’. Ook heeft hij tegenwoordig een YouTube kanaal SjaakTV met de bekende serie Klaas Sjaak waar op geheel eigen wijze sprookjes verhalen verteld.