Lucas & Steve

Lucas & Steve komen terug naar Dancetour! Op 5 juni 2022 gaat het dak er af tijdens Dancetour Breda. In 2017 zetten Lucas & Steve ook al een geweldige show neer op, dus wij kunnen niet wachten tot ze terug komen dit jaar!

Eerder maakten we al bekend dat ook Donnie, STUK en Bram Krikke ft Stefan & Sean op Dancetour Breda staan. Het worden 12 TOP acts! Bekijk hier het programma

Lucas & Steve staan bekend om hun vrolijke zomerse dance hits en explosieve live sets! Ze hebben inmiddels op veel grote festivals gestaan in binnen- en buitenland en hebben een hoop hits op hun naam staan. Ze hebben zelfs meerdere Gouden en Platinum platen in de wacht gesleept en haalden in 2021 de magische grens van 1 miljard streams! 

Kennen we 'Summer on You' nog? Momenteel bestormen ze de hitlijsten met 'Alien'.  Verder hebben ze hits gehad met 'Fearless', 'Rock it now' en 'Calinda 2K15' om er maar een paar te noemen.

Wie zijn Lucas & STeve

Lucas & Steve bestaat uit Lucas de Wert en Steven Jansen. Beide komen uit Maastricht en leerden elkaar kennen op de basisschool. In 2010 begonnen ze samen te draaien in café's en zo begon hun grote succes. Nadat ze al enkele tracks hadden uitgebracht, tekenden ze in 2014 een platencontract bij Spinnin'Deep. 

In 2016 scoorden ze hun eerste Top 40 hit met het nummer Summer on You, samen met Sam Feldt en Wulf. Met 'Up Till Dawn (On the move)' wisten ze opnieuw de Top 40 te bestormen.  Andere grote hits zijn 'Eagly Eyes', 'Where have you gone' en 'Perfect'. 

In 2020 wonnen ze de Edison Pop Award voor hun LP 'Letters to remember'. In 2021 zijn ze genomineerd in de categorie Dance, samen met grote namen als Tiësto en Martin Garrix. 

Samenwerkingen en remixen van Lucas & STeve

Inmiddels hebben Lucas & Steve al met veel grote namen samen gewerkt, de namen Sam Feldt en Wulf kwamen al eerder voorbij. Maar ook is er samengewerkt met Armin van Buuren en W&W. De laatste jaren scoren ze hit na hit. Zo maakten ze in 2021 een remix van het nummer 'No Diggity' van Blackstreet. Verder werkten ze samen met Afrojack aan 'DubVision', met Tiesto in 'Ooh la Ooh La', Paper Planes werd gemaakt met de Noorse producer Tungevaag en met het Zweedse duo Galantis scoren ze de laatste nieuwe hit 'Alien'. 

Maar ze durven ook grote hits van de absolute top DJ's van de wereld te remixen. Mixen van Robin Schultz, David Guetta, Kygo en Lost Frequencies.