Over FeestDJRuud

Ruud Geurts, oftewel FeestDJRuud draaide vanaf zijn 14e samen met zijn broer al plaatjes. Vanaf zijn 16e draaide hij op schoolfeestjes en later ook in verschillende cafés in Breda. Hij groeide steeds meer uit tot Nederlandse feest-dj en is werkelijk de enige artiest in zijn soort. 

Ruud werd de meest geboekte DJ van Nederland en trad regelmatig op op Dance events. Zijn eerste echte hoogtepunt was Solar in 2011, waarna hij enorm veel andere grote festivals en internationale podia heeft gek gemaakt met zijn onmiskenbare en aanstekelijke energie.

Gas op die lollie

‘Gas op die lollie’ is op ieder feestje de partystarter en laat je geen seconde stil staan. Het nummer opende de deuren voor hitsingles als ‘Weekend’ met Kraantje Pappie, Sjaak & Dirtcaps en ‘Duizend nachten’ met Jebroer, Mafe & Cartiez. 

Of dit nog niet genoeg was introduceerde hij in 2014 de ‘Knaltival’ tour; een reeks exclusieve shows bij verschillende poppodia en festivals, bijgestaan door favoriete acts en opkomende talenten. Inmiddels is Knaltival vereeuwigd in een jaarlijks terugkerend carnavals event in Breda.

De comeback

In mei 2016 maakte FeestDJRuud bekend dat hij aan het einde van dat jaar zou stoppen als dj. Het afscheidsconcert, de ‘Feest to Black’ show, in ASAF Live was binnen 6 dagen uitverkocht, waarna hij een extra show aankondigde die wederom uitverkocht was. 

De ultieme afsluiting voor FeestDJRuud.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus in 2019 maakte hij een comeback met twee exclusieve festivals shows en een eigen avond in Paradiso Amsterdam ‘Lonely at the Tap’. Het begin van een nieuw tijdperk met een select aantal festivalshows, een eigen event en nieuwe muziek. 

Ook in 2022 zal het party alarm van FeestDJRuud weer luiden, staat de Flügel koud als vanouds en kunnen we ons klaarstomen voor nieuwe muziek en nieuwe herinneringen onder een regenboog van confetti.